Beste leerling
Beste oud-leerling
Beste ouder, familielid
Beste sympathisant
Beste atleet

Heb jij ook altijd al eens of nog eens op het domein en door de gebouwen van ’t Fort te Kortrijk willen lopen? Wel, laat vrijdag 13 december dan net jouw GELUKSdag zijn!

Op die dag stellen wij onze school, maar ook voor de allerlaatste keer de alomgekende Kuil en de Villa van de zusters, open voor jou in het kader van de Warmste Week. Onderweg komen jullie hindernissen, leuke sfeerhoeken en vast en zeker heel wat andere lopers en supporters tegen.
bubblerun line

Wij steunen met deze activiteit de initiatieven van Bubble ID. Bubble ID is een organisatie die zich inzet voor mensen met een primaire immuundifficiëntie, een ziekte waar ook één van onze kindjes op school moet mee leven.

Om 13.30 u. op vrijdag 13 december starten onze leerlingen van ‘t Fort aan dit uitdagende parcours en tussen 15.30 u. en 20 u. ben jij ook meer dan welkom. Voor €7,00 kan je onbeperkt tussen 15.30 u. en 20 u. rondjes lopen op ons uitdagende parcours en krijg je een gratis drankje.

Past deze trail nu net niet in je voorbereiding op de Warmathon of verkies je jouw favoriet(en) aan te moedigen vanaf de zijlijn?
Geen probleem, er is een sfeervolle bar, eetgelegenheid en gratis kinderanimatie.

Aarzel dus niet en schrijf je nu nog samen met je vereniging, familie, vrienden,... in voor deze unieke run via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of https://dewarmsteweek.be/acties/t-fort-bubble-run of kijk op https://www.facebook.com/events/702533436896671/

VVK € 7 – ADD € 9
Vergeet je zaklamp of hoofdlamp niet.

bubblerun

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.