donderdag 30 januari - oudercontact eerste leerjaar

U krijgt op dat moment de kans om de ontwikkelingen van uw kind te bespreken met de klastitularis. 

checkMaak een afspraak

Assistente Thea kwam vandaag wat zenuwachtig de speelplaats op. Het was al enige tijd geleden dat ze nog iets gehoord had van haar vriendin Jacqueline. 
Gelukkig kregen we Jacqueline even later te zien. Toch zag ze er wat anders uit dan de vorige keer. Het lijkt alsof ze in een afvalcontainer heeft gewoond.

Al snel krijgen we het verhaal te horen dat Jacqueline op weg van Parijs naar Kortrijk een ongeluk met de auto kreeg. Ze werd aangereden door een vuilniswagen van 't Fort en beide voertuigen zijn volledig stuk. Nu kan niemand ons afval op school nog komen ophalen. Is dat een groot probleem? Hebben wij eigenlijk veel afval op school?

Om uit te zoeken hoeveel afval wij als school produceren verzamelen we vanaf nu alle papier aan de inkom van de school. Wie weet vinden Thea en Jacqueline daar wel een oplossing voor.

 

tfortatthemoviesHeb je er altijd van gedroomd om topacteur of topactrice te worden en mee te spelen in de volgende kaskraker? Begin je al te watertanden als je aan de geur van vers gemaakte popcorn denkt? Of kan je gewoon super genieten van een gezellige filmavond?

Op vrijdagavond 14 februari 2020 organiseert het oudercomité voor de derde keer een fantastisch leuke 'T FORT@THEMOVIES voor alle leerlingen, vriendjes, mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, vrienden, …

De typelessen gaan steeds door van 12u tot 13u. De totale kostprijs voor deze lessen bedraagt €100. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen. 

Lessenreeks 1 op donderdag (VOLZET)
6 februari, 13 februari, 20 februari en 5 maart

Lessenreeks 2 op maandag
9 maart, 16 maart , 23 maart en 30 maart

Inschrijven

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.