juf Lora

Na de kerstvakantie startten we met het thema 'mijn lichaam'. Jules had eerst kriebels in zijn buik, in zijn armen,... we wisten niet waarom, maar plots zaten die kriebels ook in zijn handen. Zo kreeg de juf ook kriebels en de andere kinderen ook. We kriebelden over ons hele lijfje en maken zo kennis met de verschillende lichaamsdelen. Even later stond Jules minder vrolijk op. Hij had geen last van kriebels, maar van rode vlekjes op zijn buik. Met onze dokterskoffer deden we een grondig onderzoek. Hij had de windpokken en moest veel in bed blijven. Op donderdag 16/01 waren zijn windpokken eindelijk weg. Hij mocht eens mee buitenspelen, want hij had al heel lang moeten stilzitten, maar ai, ai, ai... Jules viel zomaar van de klimmuur. Dat deed reuzepijn... wordt vervolgd!

 

 

Elke maand zetten we een aantal begrippen in de kijker. Aan de hand van een toneeltje en heel wat verwerkingsactiviteiten krijgen de kleuters de begrippen onder de knie. Kijk maar eens naar de foto's. 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.