Daar zijn ze weer! Foppe van Fantasytours en zijn assistentes. Eerst feliciteerden ze ons voor het goede opruimwerk. Het beetje zwerfvuil dat we verzamelden, wordt in de vuilbakken gesorteerd. Omdat we dat zo goed deden, beloofde Foppe ons een reis naar een nieuw land en dat samen met… een springlevend springdier Pepijn Konijn. Hij is de baas van Springland. Even testen hoe het zit met onze springkunsten… Dat gaat al behoorlijk goed, maar om echt heel goed te springen kunnen we wel iets extra gebruiken. Pepijn Konijn komt dan ook vrijdag terug met een heleboel springkastelen uit zijn Springland. Hij kwam ook langs in de klassen met een leuke springverrassing.

 

Na een lange tijd kregen we nog eens hoog bezoek over de vloer. Niemand minder dan de koning van Properland (Mister Proper) bracht een blitzbezoek aan 't Fort. Als we allen ons steentje bijdragen, kunnen we van onze school ook een stukje Properland maken. Om ons op weg te helpen, kregen we een duidelijke herhaling van de afvalsortering op school. Nu zal dat zeker lukken! 

Als er dan per ongeluk toch nog afval op de grond valt, verzamelen we dat in een koffer van de 'Mooimakers'. Zo kunnen we met z'n allen zien wat er goed of minder goed loopt in Properland.

 

In de donkere dagen voor de herfstvakantie nodigde Foppe van Fantasy Tours een geheimzinnig persoon op school uit. Bert Bibber en Jacinta de Spin brachten niet zomaar een bezoekje aan 't Fort. Omdat de kinderen van 't Fort houden van spinnen, vleermuizen, skeletten en donkere hoekjes, beloofden Bert en Jacinta om een stukje griezelland in 't Fort achter te laten. De kelder van onze school zou omgetoverd worden in een griezelkelder voor groot en klein. Spannend!

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.