Net voor de paasvakantie werden we verrast door een optreden van de derde kleuterklas. Met z'n allen trokken we op safari doorheen Afrika We dansen tussen wilde dieren, wiegden op de wind en rennen over de graslanden. Het enthousiasme was enorm. Iedereen, van groot tot klein, leefde zich helemaal uit op de ritmische klanken.

 

DDD-dance zette heel de school in beweging. De kinderen van L3 kwamen deze week langs in alle klassen om iedereen een stukje aan te leren. Zo knalde jaar per jaar mee op hun heuse carnavalsmix. Teu teu reu reu reuuuu, al feestend de vakantie in! 

 

DDD-Dance zorgde opnieuw voor een verrassingsoptreden in 't Fort. Deze keer zorgden de kleuters uit K1 voor een spectaculaire dans, de HAKA! Deze dans was niet voor de gevoelige zieltjes onder ons. Onder de strenge en boze blikken van de kleuters konden we alleen maar de bewegingen en instructies netjes opvolgen.

Thuis nog even dansen?

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.