In de donkere dagen voor de herfstvakantie nodigde Foppe van Fantasy Tours een geheimzinnig persoon op school uit. Bert Bibber en Jacinta de Spin brachten niet zomaar een bezoekje aan 't Fort. Omdat de kinderen van 't Fort houden van spinnen, vleermuizen, skeletten en donkere hoekjes, beloofden Bert en Jacinta om een stukje griezelland in 't Fort achter te laten. De kelder van onze school zou omgetoverd worden in een griezelkelder voor groot en klein. Spannend!

 

Vorige week dinsdag was het grootouderfeest. De grootouders en de kleuters werden via een kabouterjournaal gevraagd om mee te helpen de poort naar reuzenland terug dicht te krijgen. Tijdens de storm was de poort stuk gegaan en was er een reus binnengekomen. Hij had met zijn grote voeten hun huisjes vernietigd. De kleuters vertrokken samen met hun oma en opa op stap om alle stroken te verzamelen om de poort dicht te maken. Nadat alle kaboutergroepen terug waren en de reus weer veilig en wel in zijn land was, konden de grootouders genieten van een drankje op onze speelplaats.

Gelukkig kregen we hulp van de leerlingen van het 6e leerjaar om onderweg uitleg te geven bij de opdrachten en het verzorgen van de bar op de speelplaats.

Bedankt grootouders dat jullie erbij waren en hopelijk tot volgend jaar!

 

Foppe van Fantasy Tours werd overladen met tekeningen en knutselwerken vol ideeën over mogelijke reisbestemmingen. De leerlingen van 't Fort zien zo'n magische reizen dus echt wel zitten. Tegen alle verwachtingen in kregen we op vrijdag een eerste bezoek uit een fantastisch land. Zébora de zeemeermin verscheen op onze speelplaats terwijl de leerlingen dit met open mond aanschouwden. Zéborah, gewend aan een wereld vol zeepbellen, voelde haar wat flauwtjes en riep iedereen op om van 't Fort een zeepbellenland te maken. Veel overtuiging hadden we niet nodig...

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.