juf Dominiek
juf Heidi

Op maandag 13 juni trokken we met de kleuters van de tweede kleuterklas op schoolreis naar zee.  Met een rugzak vol lekkers, strandmateriaal, een petje en vooral heel veel zin vertrokken we met de bus richting Koksijde.  In de voormiddag speelden we daar naar hartelust in het Beach Village Speeldorp.  Na een lekkere picknick trokken we dan naar het strand.  Daar bouwden we de mooiste zandkastelen en haalden we water uit de zee om onze zandcreaties nog steviger te maken.  Het was een heerlijke dag!

Af en toe mogen de kinderen ook eens in een andere klas spelen. Ze krijgen een mooie ketting met een foto van een juf of meester. Zo weten de kleuters naar welke klas ze mogen gaan. Ze krijgen de kans om eens op ontdekking te gaan in een andere klas en kennis te maken met vriendjes die ze misschien nog niet zo goed kennen. 

Op dinsdag 9 november trokken we met de twee tweede kleuterklassen een dagje naar provinciedomein de Gavers in Harelbeke.  In de voormiddag stapten we samen met onze gids op het 'Beestige Natuurpad'.  Aan de hand van leuke spelletjes en vele weetjes van de gids leerden we enkele dieren uit het bos wat beter kennen.  's Middags aten we gezellig (en lekker warm binnen) onze lunch op. In de namiddag konden we nog heerlijk spelen in de speeltuin van de Gavers.  

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.