FLUOWEEK

FLUOWEEK

Val jij op in het verkeer?

BOSKLASSEN

BOSKLASSEN

juf Maïthé
juf Isabelle

Wat een gekke bende vandaag! Er zaten geen leerlingen in de klas, maar wel een legomannetje, pipi langkous, een kok, mini mouse ... Zelf de oermens had een sprongetje in de tijd gemaakt om er vandaag bij te zijn. 

Er was een muzikale pak en de leerlingen mochten gezelschapsspelletjes spelen. 

'S middags gingen we verkleed naar de opening van Spinrag (foto's volgen). Toen we terug op school kwamen werd de vakantie ingedanst met de polonaise. 

Geniet van de vakantie! 

Alyssa werd vandaag 9 jaar. 

We zongen ons verjaardagslied en Alyssa mocht aan het verjaardagsrad draaien. 
Het rad eindigde op nummertje 8. Wat heel speciaal is, want dan mag de jarige zelf een verrassing kiezen. 
Alyssa koos ervoor om naast een vriendinnetje te zitten voor de rest van de dag! 

86475805 483721692512557 5123339180272779264 n

... LU zijn de lekkerste! De leerlingen van het 3de leerjaar mochten zelf reclame ontwikkelen voor de koekjes van LU. Ze werden de hele week al overspoeld met informatie rond reclame. Ze gaan hier nu zelf mee aan de slag en ontwikkelden zelf reclame. Op vrijdagnamiddag mochten ze hun reclame voorstellen aan de groep. We zagen verschillende reclamespotjes voor op de televisie, een grote affiche voor een bushalte en meerdere verkoopstandjes voor in de winkel. Uiteindelijk kozen we een winnaar die naar huis mocht met de reclame-award! Proficiat aan alle leerlingen. 

 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.