Als vastenactie kozen we dit jaar voor 'Balunda ba Makalayi' (vrienden van Mikalayi). Vorige week brachten Henk en Birgit ons een bezoek om hun project toe te lichten. In diezelfde week hielden we ook ons sober maal waarvan de opbrengst naar dit project gaat. Op vrijdag 24 maart organiseren we een sponsorloop op ons domein. We worden voor deze inspanning gesponsord per rondje of in het geheel.

Het project 'Balunda ba Makalayi' zet zich in om in het dorpje Mikalayi elektriciteit op te wekken en te verdelen. Samen met de mensen uit het dorp werd al een nieuwe generator geïnstalleerd. Met de hulp van hun technische scholen kunnen herstellingswerken lokaal uitgevoerd worden. Nu moeten er nog kabels getrokken worden naar de schooltjes om overal licht te brengen.

 

KOM ERBIJ EN DANS!

Net zoals in de titel van ons schoolfeest werd er wat afgedanst. In de vele workshops konden leerlingen en ouders dansjes oefenen om dan tijdens de grote dansvoorstelling uit de bol te gaan. Wie zich niet aan het dansen waagde, kon genieten van een make-over, dansjes programmeren of zich uitleven op de springkastelen. 

Enkele sfeerbeelden

wolkenDe volledige collectie foto's (Het kan even duren vooraleer de foto's in volledige kwaliteit geladen worden.)

 

 

Net voor de paasvakantie, do 30 maart, nodigen we de ouders van de leerlingen van L6 uit voor een oudercontact. Daarin bespreken we de overstap naar het secundair en adviseren we mogelijke trajecten. De reservatie gebeurt zoals altijd via onze website. 

Een afspraak maken

Vrijdag net voor de vakantie vierden we met alle kleuters carnaval. We trokken in een lange stoet door de straten richting WZC Heilig Hart. Daar toverden de vele verklede kindjes een glimlach op het gezicht van elke bewoner. Na een snoeptraktatie keerden we vrolijk terug naar 't Fort. Enkele ouders en grootouders gingen mee met ons op stap. Wat fijn dat jullie erbij waren! In de namiddag kwamen alle kleuters samen in de turnzaal voor een knallend carnavalsfeest. De confetti en de serpentines vlogen ons rond de oren. Het was weer een spetterend carnavalsfeest!

DDD-dance zette heel de school in beweging. De kinderen van L3 kwamen deze week langs in alle klassen om iedereen een stukje aan te leren. Zo knalde jaar per jaar mee op hun heuse carnavalsmix. Teu teu reu reu reuuuu, al feestend de vakantie in! 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.