Op de eerste dag van december mochten we alweer dansen op de speelplaats. De dansers van DDD-Dance werkten samen met het tweede leerjaar een dans uit. Deze keer mochten we al zittend meedoen met een choreografie waarin de leerlingen de hoofdrol stalen.

 

SinttvVrijdag, 2 december, stond onze school in rep en roer door het bezoek van Sinterklaas. Iedereen, van de allerkleinsten tot de grootsten, beleefden een onvergetelijke dag.

In de voormiddag hadden we de grote Sinterklaasshow. Die show kan je nog altijd herbekijken in ons Youtube-Kanaal.

In de namiddag kon iedereen genieten van enkele sinterklaasdansjes, een toneelvoorstelling en een schimmenspel. De dag was voorbij voor iedereen het goed en wel doorhad. 

 

Net voor de kerstvakantie maken we graag een afspraak om de vooruitgang van je zoon of dochter te bespreken. Voor de kleuterschool gaat dit door op woensdag 21 december en voor de lagere school (L2-L6) op donderdag 22 december. De reservatie gebeurt zoals altijd via onze website. 

Een afspraak maken

Het eerste leerjaar heeft pas een oudercontact op do 2 februari, na hun januariproefjes.

Deze maand bereidden de leerlingen van L6 samen met de dansers van DDD-Dance een gek dansje voor. Op donderdag werden de bewegingen door iedereen geoefend waarna we met z'n allen de 'Skibidi' dansten op de speelplaats. 

Wil jij ook de Skibidi dansen? Met de videoclip kom je al heel ver.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.