WC-rol Challenge

WC-rol Challenge

Doe jij ook mee? Kijk snel op de voorpagina van onze site!

Assistente Thea zit in deze coronatijden niet stil. Ook zonder assistente Jacqueline en de professor maakt ze de handen vuil om jullie iets bij te brengen. Geniet van deze Was-de-handjes-en-overal-zeep-Special!

 

virus

update 13.3.2020

Geen school vanaf 16/03/2020 tot en met 03/04/2020
Paasvakantie van 06/04/2020 tot 17/04/2020

Er worden geen lessen gegeven.
Alle kinderen blijven thuis.

Enkel als je kind opgevangen kan worden bij een grootouder 
of als je in de zorgsector werkt
of als de school de enige opvangmogelijkheid is
kan je kind naar school komen.

"Geen stress en gevaarlijke toestanden aan de schoolpoort van basisschool ’t Fort in Plein in Kortrijk. Een portier met geel hesje aan opent er ’s morgens altijd de deur van elke auto zodat de kinderen rustig kunnen uitstappen. En na een ‘goeiemorgen’ snel het zebrapad oversteken, recht de school binnen." (HLN)

Artikel Het Laatste Nieuws 4 maart 2020

Zelfs bij onze noorderburen kwam onze 'Limo-service' aan bod tijdens het jeugdjournaal. (zie videofragment)

 

Net voor de krokusvakantie trokken de leerlingen van de lagere school naar de Onze-Lieve-Vrouwekerk voor de vastenviering. De misviering werd zoals gewoonlijk opgeluisterd door ons eigen Fortkoor dat opnieuw het beste van zichzelf liet horen.

Tijdens de vastenactie dit schooljaar zetten we ons in voor een schooltje in Kameroen. We sparen geld bijeen voor keukenmateriaal zodat de kinderen 's middags een maaltijd kunnen krijgen. Sparen doen we met een sobermaal en vrije giften.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.