donderdag 20 januari: Online oudercontact voor L3a, L4a, L4b en L6a

De proeven en oudercontacten van de klassen van de lagere school die voor de kerstvakantie in quarantaine gingen, gaan door op donderdag 20 januari. Concreet is dat de klas van juf Maïthé, juf Cindy, juf Inge en meester Simon.

checkMaak een afspraak

Er ligt een nieuwe lading verloren voorwerpen klaar op school. Herken je een kledingstuk? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat met het nummer van de foto en de beschrijving van kledingstuk. We maken dan een afspraak zodat je de verloren voorwerpen kan komen afhalen. Naamloze boterhamdozen en ongetekende kledij die niet afgehaald worden, gaan naar de deelfabriek.

 

Na de eindejaarsperiode met Kerst en oudejaar zien we al volop uit naar een nieuwe start in 2022. We openen onze deuren op maandag 10 januari voor alle leerlingen. In de tussentijd kan je genieten van de vele wensen die we de wijde wereld insturen.

L5 zingt Vive le vent

L6 brengt jullie Feliz Navidad

L3 doet de kerstmannequinchallenge

 

Sint en PietOm welgekende redenen kan het Sinterklaasfeest op school niet doorgaan zoals we dat zouden willen. Toch zullen we er deze keer opnieuw in slagen om er een onvergetelijke dag van te maken voor groot en klein. Onze Sinterklaasshow wordt dit jaar gelivestreamd naar elke klas (en woonkamer). Met deze formule is de veiligheid gewaarborgd en is er toch mogelijkheid tot interactie op deze magische dag.

De livestream kan gestart worden omstreeks 8:15 en de show start om 8:30. Om 10:15 kan u ook het bezoek aan de Sint meevolgen. De uitzending is te volgen op ons Youtubekanaal bij het tabblad 'Live'. Abonnees krijgen een melding als we live gaan.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.