Deze week namen we afscheid van onze vaste poestvrouw Svetlana. Jarenlang hield ze onze klassen en gangen kraaknet. 

 

Op dinsdag 28/06 houden we oudercontact voor de lagere school (L1-L5). Op dat moment komen de ouders naar de klas om samen met de klasleerkracht de evolutie en de resultaten van hun kind te bespreken. 

checkMaak een afspraak

baby angel girlVan maandag 4 tot en  maandag 18 april sluiten wij onze deuren. Tijdens de paasvakantie kan iedereen zich opnieuw opladen voor het finale 3e trimester van het schooljaar. We zien jullie allemaal terug op dinsdag 19 april! 

Het paasverhaal uit de oude doos (L1 2008)

Zwemmen op dinsdag 19 april voor L4B (juf Inge), L5B (meester Thomas en L6A (meester Simon). Vergeet je zwemgerief niet!

 

Daar zijn ze weer! Foppe van Fantasytours en zijn assistentes. Eerst feliciteerden ze ons voor het goede opruimwerk. Het beetje zwerfvuil dat we verzamelden, wordt in de vuilbakken gesorteerd. Omdat we dat zo goed deden, beloofde Foppe ons een reis naar een nieuw land en dat samen met… een springlevend springdier Pepijn Konijn. Hij is de baas van Springland. Even testen hoe het zit met onze springkunsten… Dat gaat al behoorlijk goed, maar om echt heel goed te springen kunnen we wel iets extra gebruiken. Pepijn Konijn komt dan ook vrijdag terug met een heleboel springkastelen uit zijn Springland. Hij kwam ook langs in de klassen met een leuke springverrassing.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.