FLUOWEEK

FLUOWEEK

Val jij op in het verkeer?

juf Evelyne
meester Tuur

Op woensdag 19 februari trekken we richting 3-Hofsteden voor het jaarlijkse netbaltornooi voor jongens en meisjes van L5-L6. Na de vele uren training zullen we eens tonen wat wij allemaal (niet) kunnen :)

Inschrijven (tot zondag 9 februari)

Op woensdag 5 februari organiseert onze school een groot netbaltornooi voor leerlingen uit L5 en L6. In de turnzaal van het middelbaar tonen we de andere scholen hoe je echt netbal speelt. :)

Inschrijven (tot zondag 26 januari)

Het tornooi start om 13:30 en het einde is om 16:00.
Wie over de middag thuis gaat eten wordt om 13:00 terug op school verwacht.

 

Op woensdagnamiddag 29 januari vindt voor alle kinderen uit het 5de en 6de lj een mini-handbaltornooi plaats in het sportcentrum Mimosa, Mimosalaan te Kortrijk. Alle jongens en meisjes van L5 en L6 die zin hebben om mee te doen kunnen zich inschrijven.

Inschrijvingen afgesloten

Binnenkort start Juntos reeks 2 met Juntos opnieuw voor jongens en meisjes uit L5 & L6. Inschrijven dus!

juntosCrossfit 21.01 - 18.02
Start op dinsdag 21.01
16:00 - 17:00 in 't Fort
Inschrijven

 

Inschrijven via onze website voor sportactiviteiten heeft vele voordelen:
Je krijgt een mailtje met daarin alle info over de activiteit. In dit bericht staat ook alle info die je zelf invulde bij de inschrijving. 

Onze website toont steeds de komende sportactiviteiten die op het programma staan.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.