juf Evelyne
meester Tuur

Dit jaar organiseren we voor het zesde leerjaar opnieuw een Kubb-tornooi. De verschillende teams strijden voor de enige echte Kubb-sleutelhangers en de eeuwige roem!

Wedstrijdschema, poules en punten, teams (pdf)

In de maand maart houden wij op school ons eigen netbaltornooi. Jongens en meisjes uit het 5e en het 6e leerjaar kunnen met een eigen team deelnemen aan de strijd voor de titel van de coolste netbalploeg van 't Fort.

PROFICIAT! aan De Poepenhollekes (Warre, Leon, Henri en Charles). Op de laatste speeldag versloegen ze De Smurfen in een spannende finale.

juntosBinnenkort start Juntos opnieuw voor jongens en meisjes uit L5 & L6. 

Juntos Skateboaden start op maandag 31.1
Op dinsdag 18 januari starten de 5 sessies skateboarden voor L5 & L6, telkens op dinsdag van 16u tot 17u.

Inschrijven voor volgende activiteiten lukt nog niet. De website van Juntos is onbereikbaar. In de toekomst kan je via deze link het aanbod van Juntos in't Fort terugvinden.

UPDATE 20.12.2021
Ook deze activiteit mag geschrapt jammergenoeg geschrapt worden. Laat ons hopen op meer woensdagmiddagactiviteiten in de toekomst.

Op woensdag 22 december 2021 kunnen we proeven van een superleuke dansnamiddag.

UPDATE 26.11.2021
Ook deze activiteit kan helaas niet doorgaan. De reden kan je willicht wel raden. We hopen op een nieuwe reeks activiteiten begin 2022.

Op woensdag 8 december gaan we met L1-L4 Don-Boscocollege te Kortrijk om er te proeven van Smashvolley. Smashvolley is een nieuwe aantrekkelijke variant van volleybal die door iedereen op eigen niveau kan gespeeld worden en waarbij de nadruk ligt op de aanval, het meest spectaculaire onderdeel van volleybal. SmashVolley wordt op een laag net gespeeld en de bal mag 1 maal botsen.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.