juf Evelyne
meester Tuur
juf Charissa

Op woensdag 14 juni trekken wij met onze sportieve lopertjes uit L1 en L2 naar basisschool Kinderland voor een grote estafetteloop. Daar zullen de jongens en de meisjes het opnemen tegen andere scholen. Stevige sportschoenen worden aangeraden want er wordt gelopen op de speelplaats, het gras en asfalt.

Een team (jongens of meisjes) per leerjaar bestaat uit minimum 8 en maximum 12 leerlingen, inschrijven dus!

Op woensdag 29 maart trokken we met een bende enthousiastelingen naar het fitnesscentrum De Kaai voor een uurtje squash-initiatie. Na een korte kennismaking mochten we al aan de slag op een squashcourt. De tijd vloog voorbij en voor we het goed en wel beseften zaten we al op de fiets richting 't Fort.

 

In de maannetbald januari houden wij over de middag ons eigen netbaltornooi. Alle leerlingen uit L5 en L6 kunnen daaraan deelnemen. Het tornooi duurt een tweetal weken. Op sommige dagen moet jouw team spelen; Op andere dagen kan je komen kijken en supporteren. We starten met een pouleronde (zoals op het WK) en daarna volgen enkele knock-out wedstrijden (winnaars gaan door).

Middagmaal
De leerlingen uit L5 eten allemaal om 11:30 i.p.v. 12:00. Ze wisselen hun maaltijdshift met het 4e leerjaar. Natuurlijk enkel tijdens het tornooi.

Op woensdag 14 december gaat er een workshop Bodyshake door. Liefhebbers an dans of nieuwsgierigen uit L1 tot en met L6 kunnen hier aan deelnemen. Pas wel op! Er zijn verschillende sessies, afhankelijk van de leeftijd.

Inschrijvingen afgesloten (tot en met 7 december)

13:15 - 14:15 L1-L3
14:30 - 15:15 L4-L6

adres
Atheneum Ter Bruyninghe, Weggevoerdenlaan 1A, Kortrijk

Er is geen schoolvervoer voor deze activiteit. De begeleiders van 't Fort zullen daar ter plaatse aanwezig zijn. We verzamelen een kwartier op voorhand.

 

ACTIVITEIT GEANNULEERD
Je kon de bui waarschijnlijk al zien hangen. Met slechts 2 inschrijvingen kunnen we geen team vormen om deel te nemen aan deze activiteit.

Op woensdagnamiddag 16 november 2022, vindt voor alle kinderen uit het 3de en 4de lj een mini-handbaltornooi plaats in het sportcentrum Mimosa, Mimosalaan te Kortrijk.

Inschrijvingen afgesloten (kon tot en met woensdag 9 november 2022)

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.