juf Cindy
juf Cindy

Nog een laatste foto van de kinderen die jarig waren op het einde van dit schooljaar of die pas jarig zijn in de vakantie. 

Hieperdepiep hoera voor jullie allemaal.

Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. Ik wens jullie allemaal een super leuke vakantie toe!

 

Donderdag gingen we met het 4de leerjaaar naar Koksijde. We trokken met een gids de duinen in. We leerden er allerlei interessante dingen over de duinen en het strand, dit onder een helderblauwe hemel en een stralend zonnetje. 's Middags mochten we boven op het terras van het Duinenhuis picknicken. In de namiddag trokken we naar het strand om er zandkastelen te bouwen, te zwemmen,... kortom de pret kon niet op! We beleefden een fantastische dag om nooit meer te vergeten.

Dinsdag beleefden we een schitterende dag in het dierenpark Planckendael. De zon was 's morgens reeds van de partij, we hadden allemaal blije gezichten en een leuke gids vertelde ons heel wat over de verschillende dieren in het park. Kortom een dag om nooit meer te vergeten.

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.