juf Elke

Het nieuwe jaar is begonnen...

De kleuters van K3 wensen u een fijn, maar vooral gezond 2022!

Nieuwjaarsversje 2022 - K3A

Op vrijdag 17 december sloten we de laatste dag van het oudejaar nog gezamenlijk af.  We deden een lichtjeswandeling, vierden de verjaardag van Imran, speelden nog wat in de hoekjes.  

In de namiddag hielden we een kerstquiz.

Alvast voor iedereen fijne en bovenal gezonde feestdagen gewenst!

Op vrijdag 3 december verwelkomden we Sint en Piet op onze school. Het werd weer een spetterende, digitale show waarbij we startten met een lekker ontbijt om daarna creatief aan de slag te gaan.  We moesten namelijk Zwarte Piet zijn kledij maken.  

Na de show brachten we ook nog een bezoek aan de lieve Sint en zijn trouwe vriend in de turnzaal.  Daar zongen we ons Sintlied en het Spaanse goeiemorgenlied.  Sint was supertevreden, daarom verdienden we allemaal een zakje vol lekkers.  

Onze klas kreeg ook nieuw speelgoed. We kregen een nieuwe knikkerbaan, playmobil brandweer, kleine diertjes om mee te spelen en het spelletje: vlotte geesten.

Kortom het was een leuke tijd!  Bedankt Sint en Piet!  Tot volgend jaar...

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.