juf Lora
juf Amber

Witje, bruintje en zwartje (de wiskunde konijntjes) kwamen weer langs in k1. Deze keer kwamen de begrippen zwaar en licht aan bod. De kleuters hielpen om allemaal zware materialen uit de klas mee te nemen naar de oranje zaal. Ze sleurden met stenen, stoelen, krukjes en zelfs een grote tafel. Die moesten ze samen dragen want anders was hij veel te zwaar. De konijntjes deden een wedstrijdje om te zien wie sterker was. Witje was super sterk, ze kon helemaal alleen een tafel dragen...  Maar even later viel ze zelf om en moesten de kleuters haar recht helpen. Maar dat viel even tegen want witje was super zwaar. Spelenderwijs leren de kleuters deze belangrijkere begrippen. 

Voor de voorleesweek kwam de mama van Astor 'zuperman' voorlezen. Heerlijk genieten en voor Astor dubbel zo hard! 

Vrijdagochtend speelden ouders/grootouders samen met de kindjes van onze klas gezelschapsspelen. Een gezellige sfeer! Bedankt voor jullie komst!

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.