juf Caroline
juf Laure

Witje, bruintje en zwartje (de wiskunde konijntjes) kwamen weer langs in k1. Deze keer kwamen de begrippen zwaar en licht aan bod. De kleuters hielpen om allemaal zware materialen uit de klas mee te nemen naar de oranje zaal. Ze sleurden met stenen, stoelen, krukjes en zelfs een grote tafel. Die moesten ze samen dragen want anders was hij veel te zwaar. De konijntjes deden een wedstrijdje om te zien wie sterker was. Witje was super sterk, ze kon helemaal alleen een tafel dragen...  Maar even later viel ze zelf om en moesten de kleuters haar recht helpen. Maar dat viel even tegen want witje was super zwaar. Spelenderwijs leren de kleuters deze belangrijkere begrippen. 

De voorleesweek ging niet onopgemerkt voorbij. Zo kregen we bezoek van de mama van Gisèle en de papa van Oscar. Wat was dat gezellig, dank jullie wel hiervoor! Over de middag lazen de oudere kinderen van het lager voor aan onze kleuters. En ook juf Liese kwam een leuk boek voorlezen terwijl juf Caroline dan een boekje ging lezen in het derde leerjaar. 

De eerste spelletjesvoormiddag was een succes, de mama van Souban, de mama van Faya, de oma van IIias, de papa van Achille, en de grootouders van Tito waren van de partij. We speelden leuke gezelschapsspelletjes en deden samen een ritje op de paardjesmolen op onze speelplaats. Bedankt om erbij te zijn :) het was reuze gezellig. 

 

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.