juf Caroline
juf Laure

Op maandag 30 mei konden de peuters en de eerste kleuters naar het toneel van Heksje mimi kijken.

Hiep hiep hoera voor Gisèle! 

 

De twee klassen van K1 trokken vorige week vrijdag met de bus naar de kriebeltuin op de hogeschool Vives in Kortrijk. Het was een boeiende dag. De studenten kleuteronderwijs namen elk een klein groepje kleuters onder hun hoede, samen ontdekten ze de vele speelmogelijkheden in de tuin. Ze gingen een kijkje nemen in de moestuin, wormen opgraven, lopen over de hangbrug, zich verstoppen in de speleobox, experimenteren met verschillende materialen, op bezoek in het kippenhok,…. Iedereen kreeg heerlijke verse soep. Het was een super leuke dag. We gingen ook even naar het kasteel kijken bij de rozentuin in Kortrijk en kregen hier een lekker fruitbrochette. Bedankt aan de vrijwilligers die mee gingen met ons op uitstap.  

In de maand maart staan we stil bij de vastenperiode. We gaan samen met Jezus op stap naar Pasen, nieuw leven. We zetten ons in voor de ander. We houden een sponsorloop en een sober maal. Via een toneel rond elektriciteit proberen we de bedoeling van de inzamelacties duidelijk te maken aan onze kleuters. 'Balunda ba Mikalay' (zie ook 'allen' voor meer info)

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.