juf Evelyne
meester Tuur

Op woensdag 23 maart trokken we naar het fitnesscentrum De Kaai voor een uurtje squash-initiatie. Na wat opwarming maakten we geleidelijk kennis met de spelregels en de intensiteit van een potje squash. 

Geïnteresseerden kunnen altijd terecht op Squash aan de Leie voor meer info over trainingen.

 

Op 13 oktober ging alweer de laatste veldloop van dit schooljaar door. Een grote groep sportievelingen van 't Fort zweette zich te pletter in Wevelgem. Ook deze keer gingen we met een beker naar huis. Goed gedaan lopers!

 

Op het einde van de maand van de sport(club) kwamen alle leerlingen in hun vertrouwde sportoutfit naar school. Zo kon je makkelijk bij elkaar ontdekken welke sport er werd beoefend.

 

Op woensdag 22 september ging de eerste veldloop in een lange tijd door. Zoals gewoonlijk was 't Fort aanwezig met een bende enthousiaste (en zenuwachtige) lopers.

 

Op woensdagnamiddag 27 oktober trok onze school met drie teams naar het Mimosa-sportcentrum voor het grote handbaltornooi. Leerlingen uit L3 en L4 uit de regio kwamen in een reeks wedstrijden tegen elkaar uit. De ene na de andere wedstrijd verliep als een droom. De oefenmomenten vooraf bij juf Evelyne wierpen hun vruchten duidelijk af.

Uiteindelijk gingen we naar huis met een 1e, 2e en 4e plaats! Prachtig!

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.