juf Evelyne
meester Tuur
juf Charissa

Op woensdagnamiddag 8 februari stond er nieuwe activiteit op de planning voor alle kinderen uit het 1e t.e.m. het 4e lj: Een mini-basketbalinitiatie met daarnet enkele wedstrijden. Heel leuk om te zien dat er zovele leerlingen aanwezig waren van onze school.

 

Op woensdagnamiddag 18 januari was het de beurt aan L5 en L6 om zich te amuseren op het handbaltornooi. De podiumplaats bleef uit maar we amuseerden ons wel rot. Ons teamwerk mocht gezien zijn.

 

Deze week was er een enoeme drukte in en rond het Don Bosco-college voor de jaarlijkse veldloop. Op een parcours vol bochten verloren onze schoenzolen weer enkele millimeters. 

 

Onze tweede veldloop ging door op de sportvelden te Zwevegem. Een kleine maar sportieve groep stond paraat in de Fortkleuren om zich helemaal te pletter te lopen. Laat hun inzet je inspireren om ook mee te doen! 

 

Op woensdag 28 september stonden de lopers van 't Fort klaar op de terreinen van de Lange Munte voor de eerste veldloop. De inspanning van onze sporters is makkelijk af te lezen van de gezichten op de foto's.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.