juf Evelyne
meester Tuur

Dit jaar organiseren we voor het zesde leerjaar opnieuw een Kubb-tornooi. De verschillende teams strijden voor de enige echte Kubb-sleutelhangers en de eeuwige roem!

Wedstrijdschema, poules en punten, teams (pdf)

Op woensdag 23 maart trokken we naar het fitnesscentrum De Kaai voor een uurtje squash-initiatie. Na wat opwarming maakten we geleidelijk kennis met de spelregels en de intensiteit van een potje squash. 

Geïnteresseerden kunnen altijd terecht op Squash aan de Leie voor meer info over trainingen.

 

In de maand maart houden wij op school ons eigen netbaltornooi. Jongens en meisjes uit het 5e en het 6e leerjaar kunnen met een eigen team deelnemen aan de strijd voor de titel van de coolste netbalploeg van 't Fort.

PROFICIAT! aan De Poepenhollekes (Warre, Leon, Henri en Charles). Op de laatste speeldag versloegen ze De Smurfen in een spannende finale.

juntosBinnenkort start Juntos opnieuw voor jongens en meisjes uit L5 & L6. 

Juntos Skateboaden start op maandag 31.1
Op dinsdag 18 januari starten de 5 sessies skateboarden voor L5 & L6, telkens op dinsdag van 16u tot 17u.

Inschrijven voor volgende activiteiten lukt nog niet. De website van Juntos is onbereikbaar. In de toekomst kan je via deze link het aanbod van Juntos in't Fort terugvinden.

UPDATE 20.12.2021
Ook deze activiteit mag geschrapt jammergenoeg geschrapt worden. Laat ons hopen op meer woensdagmiddagactiviteiten in de toekomst.

Op woensdag 22 december 2021 kunnen we proeven van een superleuke dansnamiddag.

UPDATE 26.11.2021
Ook deze activiteit kan helaas niet doorgaan. De reden kan je willicht wel raden. We hopen op een nieuwe reeks activiteiten begin 2022.

Op woensdag 8 december gaan we met L1-L4 Don-Boscocollege te Kortrijk om er te proeven van Smashvolley. Smashvolley is een nieuwe aantrekkelijke variant van volleybal die door iedereen op eigen niveau kan gespeeld worden en waarbij de nadruk ligt op de aanval, het meest spectaculaire onderdeel van volleybal. SmashVolley wordt op een laag net gespeeld en de bal mag 1 maal botsen.

UPDATE 18.11.2021
De woensdagmiddagactiviteit kan helaas niet doorgaan onder de nieuwe corona-maatregelen. Nu de kinderen uit L5 en L6 de lasten en plichten van een volwassene voorgeschoteld krijgen, mogen ze binnenkort ook in auto rijden en stemmen. Dat zou pas eerlijk zijn. Spannende tijden :)

Op woensdag 24 november vindt er een hockeytornooi plaats in de sporthal van Campus III-Hofsteden te Kortrijk voor de leerlingen van L5 en L6. We verplaatsen ons per fiets naar de activiteit of je voorziet eigen vervoer.

Op 13 oktober ging alweer de laatste veldloop van dit schooljaar door. Een grote groep sportievelingen van 't Fort zweette zich te pletter in Wevelgem. Ook deze keer gingen we met een beker naar huis. Goed gedaan lopers!

 

Op het einde van de maand van de sport(club) kwamen alle leerlingen in hun vertrouwde sportoutfit naar school. Zo kon je makkelijk bij elkaar ontdekken welke sport er werd beoefend.

 

Op woensdag 22 september ging de eerste veldloop in een lange tijd door. Zoals gewoonlijk was 't Fort aanwezig met een bende enthousiaste (en zenuwachtige) lopers.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.