FLUOWEEK

FLUOWEEK

Val jij op in het verkeer?

juf Evelyne
meester Tuur

Het grote middagtornooi netbal is afgelopen. Twee weken lang speelden teams uit L5 en L6 om in de finale te raken. De spanning steeg naarmate het tornooi de laatste dag naderde. Uiteindelijk moesten de Fishsticks en de Sappige Noobies het onderspit delven tegen de Muttende Muttens.

De teams

Wedstrijdplanning en score

Op woensdag 19 februari trekken we richting 3-Hofsteden voor het jaarlijkse netbaltornooi voor jongens en meisjes van L5-L6. Na de vele uren training zullen we eens tonen wat wij allemaal (niet) kunnen :)

Inschrijven (tot zondag 9 februari)

Op woensdag 5 februari organiseert onze school een groot netbaltornooi voor leerlingen uit L5 en L6. In de turnzaal van het middelbaar tonen we de andere scholen hoe je echt netbal speelt. :)

Inschrijven (tot zondag 26 januari)

Het tornooi start om 13:30 en het einde is om 16:00.
Wie over de middag thuis gaat eten wordt om 13:00 terug op school verwacht.

 

Op woensdagnamiddag 29 januari vindt voor alle kinderen uit het 5de en 6de lj een mini-handbaltornooi plaats in het sportcentrum Mimosa, Mimosalaan te Kortrijk. Alle jongens en meisjes van L5 en L6 die zin hebben om mee te doen kunnen zich inschrijven.

Inschrijvingen afgesloten

In het eerste trimester van het schooljaar ging een groot voetbaltornooi door over de middag. Gemengde teams uit elke graad toonden wekenlang hun voetbalkunsten in stadion 't Fort onder leiding van scheidsrechter Rinus. Nu het tornooi afgelopen is, kunnen we jullie trots onze winnaars tonen.

winnaars L1-L2 | winnaars L3-L4 | winaars L5-L6 |
fairplay | meest verdienstelijke speler

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.