meester Simon
meester Dieter

Alle  basisscholen in West-Vlaanderen hebben nu een groep leerlingen op de drempel naar het secundair onderwijs. Speciaal voor hen was het natuurdomein De Gavers ingericht als een avonturenpark. Uit een waaier aan activiteiten kon iedereen kiezen naar eigen wens. Het stralende weer en elkaars gezelsschap maakten van deze namiddag een supernamiddag.

 

Al enkele weken zijn de leerlingen bezig met de voorbereiding van de afscheidslmusical 'Koning Huilebalk'. Na de eerste lezing van het script werden de rollen en taken verdeeld. Met het boek in de hand wordt scène na scène nu ingeoefend. Ook de dansers zijn al druk in de weer om zelf hun dansjes in elkaar te steken.

In de laatste week na de proeven namen de repetities een groot deel van de dag in. Daarnaast bouwden we het podium op, installeerden we de lichten en gaven we het decor vorm. 

Vrijdag is de dag waarvoor we zoveel gewerkt hebben. Twee keer treden we op voor de leerlingen op school en diezelfde avond komen de ouders kijken. 

Alle foto's en de film zijn hier terug te vinden. De film wordt in het begin van de vakantie gemonteerd. 
https://1drv.ms/f/s!AojxolGwgxk_jJ0xbetVhXEaICiG7Q

 

KoninghuilebalkHet einde van het schooljaar komt stilaan in zicht en dat betekent dat onze zesdeklassers weldra de school zullen verlaten. Omdat we dit speciale moment niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan nodigen we de gezinsleden van onze zesdeklassers van harte uit op de afscheidsavond op vrijdag 24 juni om 20:00.

De gratis tickets voor de voorstelling zijn in de klas te verkrijgen via zoon of dochter.
Enkel gezinsleden zijn uitgenodigd op deze voorstelling.

De kinderen uit L6 worden diezelfde avond al om 19:30 verwacht in onze turnzaal. Voor de genodigden gaan de deuren open vanaf 19:45.

De voorstelling wordt integraal gefilmd en in de vakantie gemonteerd. Het resultaat daarvan zal via onze website beschikbaar/downloadbaar zijn als souvenir. Ook de foto’s zullen enkele dagen na de voorstelling op onze website te zien zijn. Het dus helemaal niet nodig om de voorstelling te verstoren met eigen opnamemateriaal.

 

De foto's en artikels op onze website zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen niet gereproduceerd worden (bv. sociale media) zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie. Een thuiskopie van de foto's wordt wel toegestaan.